El CP Sarrià va classificar-se per a la final de la Copa Catalunya Amateur després d’imposar-se al Reddis per 3 gols a 2. Els visitants, que militen a Primera Catalana, van avançar-se al minut 10 amb un gol de falta directa de Joan Sabaté. Els barcelonins van saber reaccionar i van empatar mitjançant un cop de cap de Víctor a la sortida d’un córner. A la represa, els de Sarrià van anar a totes i es van avançar en el marcador gràcies a aquesta espectacular acrobàcia de Patxi al minut 47. 20 minuts més tard, el tècnic local Fran Villarroya va ser expulsat per protestar, just abans que Víctor marqués de penal el 3 a 1. Una canonada imparable d’Óscar va posar emoció als minuts finals del partit amb el 3 a 2, però la classificació local no es va escapar. Amb el xiulet final, els jugadors van desbordar l’alegria pròpia de seguir fent història al club.

CP Sarrià (3): Bracons, Muñoz, Marc, Víctor, Àlvar, Lacambra, Salvador (Sergi, 65′), Jané, Oriol (Patxi, 45′), Peman (Alberto, 45′) i Pol (Vilà, 45′).

CF Reddis (2): Héctor, Madero, Óscar, Jorge, Miranda, Víctor, Kako, Maxi, Guiu, Joan Sabaté i Adrià Vargas (Guillem, 74′).

Gols: 0-1, Joan Sabaté (10′); 1-1, Víctor (24′); 2-1, Patxi (47′); 3-1, Víctor (64′, p.); 3-2, Óscar (72′).

Àrbitre: Codina Casanovas, Xavier. Ha expulsat l’entrenador local Fran Villarroya (64′) i els jugadors visitants Madero (88′) i Reverté (92′).