Gairebé la meitat dels gols han arribat durant el primer quart. Ha estat també el moment de major fermesa del Cata, que s’ha posat davant en el marcador fins a dues ocasions, amb el 0-1 i l’1-2. Tot i això, el Sant Andreu ha posat la cinquena i ha registrat un parcial de 5-0 que ha trencat el matx. L’equip de Dani Ballart ha eixamplat l’avantatge en el segon quart i ha matat el partit, de forma definitiva, en el tercer període gràcies al recital d’Alberto Barroso.

En el darrer quart, els de Tato García han maquillat el marcador i l’han dut fins al 13-7 final. Finalment, una derrota que no afecta a l’objectiu final del curs dels graciencs: salvar la categoria i no patir les últimes jornades. El Sant Andreu, en canvi, tanca la lliga regular en sisena plaça i es prepara per a la posttemporada.