JORDI TIMBLAU, entrenador del CN Sant Andreu "Nosaltres, des del principi volíem ser molt agressius a l'hora de fer els fitxatges. Fitxar jugadores que tinguéssin molta progressió i jugadores amb un cert nivell internacional com l'Helena Lloret o la Marta Recio que venen del Sabadell i són campiones d'Europa. I també jugadores joves com la Carla Castellà, que són jugadores que tenen una projecció molt gran i que la intenció és que estiguin molts anys amb nosaltres." CARLA CASTELLÀ, jugadora del CN Sant Andreu "L'equip s'haurà d'adaptar, però crec que amb les incorporacions de l'Helena i la Marta Recio ens donaran molta seguretat perquè són sotscampiones d'Europa amb la selecció espanyola i crec que ens ajudaran molt." JORDI TIMBLAU, entrenador del CN Sant Andreu "La nostra posició crec que serà estar entre les tres primeres. La primera, és clar, per al Sabadell ja que són les campiones del món pràcticament totes. I després, Mataró, nosaltres, Mediterrani, Moscardó, Terrassa en un moment donat. Creiem que estarem allí per la lluita."

Altes: Helena Lloret i Marta Recio (CN Sabadell), Eli Gazulla (CN Sant Feliu), Anna Bisbal (CN Manresa), Sarah Orozco (UCLA), Clara Castellà (CN Rubí) i Laura García.

Baixes: Ana Copado (CN Terrassa), Ona Messeguer (CN Mataró), Marta García (UE Horta), Frangelis Pitter (CN Martorell) i Tatiana Bernal (CN Hospitalet).