El Club Natació Sant Andreu, després d’haver superat per un resultat de 13 a 5 les holandeses de l’Utrecht, es va diluir en el segon partit davant el Dunajvaros. De ben segur que declararan persona “non grata” Greta Gurisatti, que va ser un malson per a les noies de Javi Aznar des del principi fins al final del partit.

Tot i haver-se preparat de valent per aquesta fase de l’Eurolliga, el Sant Andreu tampoc no ha pogut tancar el camí europeu amb una victòria davant el Sabadell. Ha encarat el partit amb poca convicció i ha sumat una nova derrota que el fa apartar-se d’Europa fins a la propera temporada.

El Club Natació Sabadell ha aconseguit la classificació per als quarts de final de l’Eurolliga femenina amb solvència, després de guanyar els tres partits del cap de setmana. No es va deixar sorprendre en la primera jornada pel perillós Dunaujvaros hongarès i sempre va manar en el marcador.

La victòria va esperonar les sabadellenques a desfer-se del modest Utrecht.

Davant el Club Natació Sant Andreu, han tornat a demostrar els seus punts forts: una sòlida defensa i concentració màxima. Els encerts de Bea Ortiz i la americana Kiley Neushul han catapultat el conjunt de David Palma fins a la primera posició del grup, amb el detall important del factor camp a favor en la propera fase.

El Dunaujvaros d’Hongria ha demostrat ser un equip competitiu i s’ha classificat com a segon de grup. El Sabadell no li va donar opcions en el matx inicial però les hongareses han pogut capgirar la situació amb dos bons partits, davant el Sant Andreu i l’Utrecht.

Un equip molt aguerrit que ha jugat amb físic però també amb intel·ligència per fer destacar les dues figures més letals de l’equip, Greta Gurisatti i Krisztina Garda, que s’han inflat a fer gols durant el cap de setmana, especialment inspirades davant el conjunt andreuenc en la segona jornada.

L’Utrecht holandès era el menys favorit dels quatre equips i ha fet palesa la seva condició de Ventafocs del grup. Ha estat un equip tou tant en atac com en defensa i en cap dels tres partits ha tingut opcions reals de victòria. Especialment dolorosa ha estat la derrota davant el conjunt hongarès del Dunajvaros, per un fulminant 17 a 8.