PEPE ALCÁZAR, entrenador del CE Mediterrani: "Después de tantos años de trabajo, creo que es un club que ha estado trabajando durante mucho tiempo para el waterpolo femenino y que es bueno que estos clubs tengan su recompensa. Felicidades al Club Esportiu Mediterrani." JENNY PAREJA, jugadora del CE Mediterrani: "Increble! Nosaltres teniem l'objectiu d'arribar a la final, hem arribat a la final i l'hem guanyat, és increible, no puc explicar ara mateix què sento, hem estat increïbles com a equip". LAURA ESTER, jugadora del CE Mediterrani "Ya era l'últim partit, ho havíem de donar tot, i hem sortit a guanyar-les i a deixar-nos-hi la pell, en tot moment, fins a l'últim minut del partit."

Les noies del Club Esportiu Mediterrani s’han fet amb la Lliga femenina de waterpolo, en vèncer al CN Sabadell Astrapool per 10 gols a 12, en el tercer i últim partit de la final. Assoleixen així el seu onzè títol.

Les noies de Pepe Alcázar s’han avantatjat amb tres punts de diferència, poc abans d’arribar al temps de descans (4-7) i, malgrat que les vallesanes ans escurçat distàncies a vuit minuts del final (9-11), un darrer tant  de Jennifer Pareja, màxima golejadora de l’encontre, ha deixat sentenciat el joc.

Amb aquesta victòria a la Lliga femenina, Alcázar ingressa al grup d’entrenadors amb més títols en la competició nacional masculina i femenina.