L’Atlètic-Barceloneta segueix sent un líder sòlid. El Sant Andreu, en teoria, no havia de ser un rival complicat per als mariners i ràpidament s’ha vist que les previsions s’acomplirien. Els de Chus Martín han sortit disposats a tancar el partit al més aviat possible i al descans ja guanyaven per 8 a 4. En el tercer quart, el Barceloneta ha seguit marcant el ritme, només en l’últim el Sant Andreu ha pogut canviar la dinàmica. La derrota deixa els andreuencs vuitens a la classificació empatats a 10 punts amb el Canoe, que és setè.

I en l’altre derbi el Mediterrani tampoc no ha donat opció al Barcelona. Això sí, ha estat més igualat, com a mínim fins a la mitja part, quan el marcador era de 3 a 1 favorable als santsencs. El partit, de fet, s’ha decidit en el tercer quart. Aquí el Medi s’ha mostrat molt efectiu de cara a porteria i amb quatre gols ha tancat el partit. En l’últim, els cenebistes han intentat la reacció, però la distància els ha estat insalvable.