L’Atlètic-Barceloneta, amb casquet blanc, no ha tingut pietat del Mediterrani i els han enfonsat a la piscina de Sant Sebastià. Els de Chus Martín s’han avançat amb un 2 a 0 en el primer quart, però els visitants han aconseguit reduir diferències gràcies a XXX. Semblava que els de Marko Blazevic tindrien opcions, però només ha estat un miratge. Els mariners han premut l’accelerador i amb un 6 a 1 al descans, han sentenciat el matx.
El Barceloneta no ha afluixat i els dos últims quarts han estat un monòleg seu. Chus Martín ha aprofitat per repartir minuts de cara a l’inici de la Champions League, que encetaran aquest dimecres davant l’Olimpiacós.
El 15 a 2 final, suposa la primera derrota del Mediterrani, en una piscina de la qual no fa pinta que s’escapin gaires punts.