FC Barcelona – 76 Andorra -94. La final de la 39a edició de la Lliga Catalana de bàsquet ha estat un calvari per al Barça. Sembla que ni canviant més de mitja plantilla cada temporada li arriben els resultats. Avui, en el primer títol oficial de la campanya, els blaugrana han ofert una pèssima impressió al pavelló Barris Nord de Lleida, on es disputava la final de la Lliga Catalana. El Morabanc Andorra, que ja va posar les coses difícils al Barcelona en els quarts de final del play-off de la Lliga ACB de la temporada passada, avui ha passat per sobre de l’equip de Pesic.

Inici demolidor andorrà

L’Andorra ha començat a 100 per hora i de seguida ha aconseguit un avantatge de 0 a 10. A la mitja part els del país dels Pirineus ja guanyaven de 13 punts, 33 a 46. El tècnic del Barça ha fet debutar Aleix Font, però el nen que tenia Juan Carlos Navarro com a mite, ha començat a tastar el pa que s’hi dona en el basquetbol professional. Els seus vuit punts en 12 minuts han estat insuficients per capgirar un resultat que era massa a favor de l’Andorra.

Els fitxatges no demostren res

El Barcelona ha fet jugar sis fitxatges nous però res no canvia, les derrotes s’acumulen i els títols d’escapen de les mans dels blaugrana. Per contra, l’Andorra s’adjudica la primera Lliga Catalana del seu palmarès. Els culers havien guanyat les nou darreres edicions de la competició, la de la temporada passada precisament contra els andorrans, a Reus.