El Barça de Marc Carmona va sortir molt fort davant del Saragossa, però no va ser capaç d’obrir la llauna. Un pal d’Ari Santos i un grapat d’ocasions que no van materialitzar. Però al minut 7 va canviar tot, gràcies a un gol de Jordi Torras. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans. A la segona part es van poder veure més gols i fins i tot el Barça va patir per endur-se la victòria. Al minut 28 Catela va empatar el matx. El Barça va entrar en un moment de descontrol, però a sis minuts del final, Ari Santos va desfer l’empat. Un minut més tard va ser Wilde qui va situar l’1 a 3. Al minut 38 el aragonesos, amb un gol de Duato, hi van posar emoció. Als darrers minuts, lluita i patiment per aconseguir endur-se els tres punts a Barcelona.

Umacon Saragossa: Abel, Carlos García, Tejel, Duato i Retamar -cinc inicial-; Richi Felipe, Keny, Catela, Sato.

FCB Alusport: Sedano, Aicardo, Ari, Gabriel i Wilde -cinc inicial-; Torras, Lin, Saad, Fernandao.

Gols: 0-1, Torras (min 7); 1-1, Catela (min 28); 1-2, Ari (min 34); 1-3, Wilde (min 35); 2-3, Duato (min 38).