El Barça va tornar a la Lliga Asobal de la mateixa manera que abans de l’aturada de la competició per la disputa de l’Europeu de seleccions amb victòria. Els blaugrana van guanyar a la pista del Port Sagunt. Els de Xavi Pascual, amb diverses absències de jugadors per lesió, van sortir disposats a sentenciar el partit ràpidament i un parcial de 3 a 10 al quart d’hora va deixar clar que aconseguirien l’objectiu. L’efectivitat de Kamil Syprzak i Aaron Palmarsson van ser clau en la victòria. Amb vuit i sis gols, respectivament, van tenir un 100 % d’efectivitat en el llançament a porteria. A la segona part, el Barça no va poder aguantar el ritme de la primera i els valencians van retallar diferències. En cap moment els blaugrana van patir per la victòria, però la diferència final només va ser de quatre gols, quan havia arribat a ser del doble. El jugador del B Aleix Goméz va fer un bon partit i va acabar amb vuit gols.