El Barça visitava una de les pistes més difícils de la Lliga, la de l'Iberostar Tenerife, que només havia perdut un partit i per un punt. Els locals han començat forts. Encertats en el llançament exterior i amb l'exblaugrana Fran Vázquez fent mal en el joc interior. El segon quart ha estat el millor dels jugadors de Bartzokas. Doellman a còpia de triples ha impulsat l'equip, que ha arribat a la mitja part dominant en el marcador per 29-33. Però la bona feina abans del descans s'ha torçat a la represa. El Tenerife ha intensificat la defensa i ha deixat el Barça amb només 10 punts. En l'aspecte anotador, pels locals, han destacat Bogris, amb 16 punts màxim anotador del partit, i Doomerkamp, que ha anotat 13 punts. En l'últim quart els blaugrana han intentat reaccionar, però no han pogut fer res per capgirar el marcador.