El Barça va remuntar contra l’Espanyol i es va imposar per 4 gols a 1. Els blaugrana van dominar i sobretot a la segona part van ser superiors als blanc-i-blaus. L’Espanyol es va avançar en el marcador gràcies a Caicedo en l’únic xut dels de Galca entre els tres pals. L’alegria de l’Espanyol, però, només va durar quatre minuts, el temps que va trigar Messi a empatar el partit. El Barça va tenir el domini de la pilota i les ocasions i just abans del descans Messi va fer el segon en el llançament d’una falta. A l’inici de la segona part l’argentí va tornar a ser protagonista, ja que va assistir Gerard Piqué perquè el central fes el 3 a 1. I ja en el tram final del partit i amb l’Espanyol jugant amb nou jugadors, Messi va fer una assistència a Neymar perquè el brasiler marqués el 4 a 1 definitiu.