De ben segur que el viatge des de Rússia ha afectat el partit contra la Penya, de fet, els jugadors blaugrana van arribar gairebé el matí de dissabte a Barcelona. I encara semblaven de viatge a l'inici del matx amb un parcial de 0 a 7 per als verd-i-negres. Reacció ràpida i fulgurant, però sense èxit posterior per acabar el quart amb empat a 18. Els de Bartzokas, amb Vezenkov com a jugador més destacat, semblava que arribarien al descans amb avantatge, però el final del segon quart ha estat un desastre en encert dels blaugrana, mentre Bogdanovic feia molt mal des del tir exterior. Al descans, màxima diferència per al Joventut, 31 a 39. Un parcial de 10 a 0 després del descans ha permès la remuntada barcelonista, que no ha estat definitiva. Els homes clau han fallat més del compte, Rice 1 de 7 en triples, o Navarro, que tornava al Palau després de la lesió, 0 de 3. L'últim quart ha estat d'infart, amb alternances en el marcador i un Barça més encertat en el tirs lliures ha aconseguit un triomf agònic per 79 a 77.