El Barça es va proclamar campió de la Supercopa d’Espanya després de guanyar el Voltregà a la seva pista per 0 a 4. Per tancar l’any els blaugrana tornaven a Sant Hipòlit, però en la prèvia del partit el tècnic, Edu Castro, ja va avisar que preveia un partit més igualat i així ha estat. El Barça ha suat de valent per tornar cap a casa amb els tres punts. A la primera part, tot i les diverses ocasions dels dos equips, el marcador no s’ha mogut. A la represa, continuava la ineficàcia de cara a porteria o també podríem parlar de la bona actuació dels porters. El blaugrana Egurrola ha estat encertat en les faltes directes. El gol que ha decidit el partit ha arribat a pilota aturada. Pablo Álvarez, un dels especialistes del Barça en faltes directes, ha estat l’encarregat de transformar la jugada. Només un minut després del gol blaugrana, el Voltregà ha tingut l’oportunitat d’empatar, però el llançament de penal de Gerard Teixidó ha anat al pal.