Màxima igualtat en els primers minuts entre el Barça i el Saragossa. Cap dels dos equips no ha aconseguit obrir cap escletxa en el marcador. A la primera part en el cantó blaugrana ha destacat el treball ofensiu de dos jugadors. Tant Navarro com Pierre Oriola han estat molt efectius i han acabat aquests primers 20 minuts amb 10 punts cadascun. Pel que fa als aragonesos, el nord-americà Gary Neal ha estat un maldecap per a la defensa blaugrana. L’escorta ha anotat 12 punts. Al descans el Barça dominava per quatre punts, 40 a 44. El Barça ha sortit del vestidor molt efectiu. Els de Sito Alonso han aprofitat l’encert de cara a cistella per escapar-se en el marcador i encarrilar el partit. Sanders és dels jugadors que més hi ha contribuït en els 29 punts dels blaugrana en aquests minuts. En l’últim període, els blaugrana s’han dedicat a conservar l’avantatge per no passar angúnies al final del partit. El màxim anotador del Barça ha estat Navarro amb 15 punts, però fins a quatre jugadors més han estat per sobre dels 10 punts.