El Barça de futbol sala va aconseguir una victòria treballada al Palau contra el Burela, per 6 a 2. Al minut 8 de partit i després de diverses ocasions, Ferrao va obrir el marcador. Un minut més tard Adolfo va fer els segon dels blaugrana. Els gallecs van retallar amb un gol d'estrategia d'Antoñito. Dos minuts abans del descans Dyego va fer el tercer del Barça. Una pressió que va donar fruits, primer amb l'expulsió d'Isi, que va veure la segona groga i segon amb el gol de Joao, que va fer el quart. Ferrao va fer el seu segon gol del partit i Quintela va marcar el sisè dels blaugrana. Iago Miguez va convertir el segon del Burela, que deixava el definitiu 6 a 2 al marcador, en un partit que va servir perquè Sergio González jugués els seus primers minuts al Palau. Amb aquesta victòria el Barça segueix segon a la classificació amb 50 punts, un menys que l'Inter Movistar, que va superar ahir ElPozo per 6 a 4.