El Barça no podia permetre’s tornar a ensopegar després de la derrota davant l’Estudiantes. I Koponen ha demostrat que segueix amb el canell fi. El finès ha estat el millor ofensivament de l’equip i del partit amb 23 punts. De totes maneres, el Gran Canària no deixava que els blaugrana s’escapessin en el marcador. Seeley ha estat encertat castigant el cèrcol dels de Pesic. Tomic, a la pintura, ha fet mal als pivots locals. El croat ha anotat 19 punts. A la mitja part el marcador assenyalava un ajustat 38 a 37. El partit s’ha començat a decidir en el tercer quart. El Barça, molt encertat en atac, ha anotat 30 punts. Ribas, Koponen i Tomic han estat els jugadors més entonats. Els blaugrana, amb diferències al voltant dels 10 punts, han sabut gestionar bé els últims minuts i s’han endut una victòria molt important de cara a seguir lluitant per la segona posició a la classificació. El Barça és tercer a un triomf del Baskonia, segon.