A la primera part, el marcador només s’ha mogut una vegada, amb el gol de Marc Torra.  A la segona meitat, un penal ha permès a Torra fer el segon i tot seguit Barroso ha col·locat el 3 a 0. Un resultat que els gallecs han volgut capgirar. Toni Pérez ha retallat diferències, però Raül Marín ha aconseguit el quart pels de Ricard Muñoz. El visitant Josep Lamas ha deixat el resultat en el 4 a 2 final. El Liceo es queda a 11 punts del Barça.

FC Barcelona (1+3): Egurrola, Panadero, Reinaldo, Pablo Álvarez, Torra –cinc inicial–; Gual, Pascual, Barroso i Marín.

HC Coinasa Liceo (0+2): Malián, J. Lamas, E. Lamas, Lucas Ordóñez, Bargalló –cinc inicial–; Pérez i López.

Gols: 1-0, Torra (min 11); 2-0, Torra, p. (min 27); 3-0, Barroso (min 31); 3-1, Toni Pérez, p.; 4-1, Marín, FD (min 42), i 4-2, J. Lamas (min 44).