El primer quart del Barça ha estat per oblidar. Ha semblat que els blaugrana no s’havien ni presentat a la pista de l’Andorra. Defensivament l’equip no existit. Ha encaixat 33 punts i Sanè, amb 12, ha estat un maldecap. A més, en els de Sito Alonso només han estat capaços d’anotar-ne 14. En resum, 10 minuts nefastos. Un parcial de 0 a 11 a l’inici del segon quart ha tornat a col·locar el Barça dins el partit. Intens en defensa i encertat en atac, els blaugrana han capgirat com un mitjó la imatge dels primers minuts. Heurtel ha estat clau en l’aspecte anotador perquè el Barça recuperés terreny. A la mitja part, el marcador era  45 a 39. En el tercer quart els de Sito Alonso han tornat a desaparèixer en defensa i això ha fet que l’Andorra hagi obert definitivament escletxa en el marcador. Un forat totalment insalvable per al Barça, que ha encaixat 34 punts. Els blaugrana han tornat a ser l’equip irregular de bona part de la temporada i així és impossible plantar cara a un equip motivat i intens. Els andorrans han estat superiors a un Barça, que ha tingut en el seu base francès Heurtel el seu millor jugador en atac amb 19 punts.