El Barça ha sortit marcant el ritme des d’un bon inici. Víctor Tomàs i Kiril Lazarov han estat els blaugrana més encertats de cara a porteria. Tant el capità com el macedoni han marcat quatre gols cadascun, amb un 100 % d’encert en els llançaments. A més, Gonzalo Pérez de Vargas, amb més d’un 50 % d’aturades, també ha contribuït que el Barça aconseguís fins a un màxim de vuit gols d’avantatge en aquesta primera part. Al descans el marcador era de 10 a 17, que deixava l’enfrontament més que encarrilat per als jugadors de Xavi Pascual. A la represa els blaugrana han seguit demostrant la seva teòrica superioritat. No han donat cap opció al Villa de Aranda i a poc a poc han anat ampliant l’avantatge, que al final del partit ha acabat sent de 13 gols. Víctor Tomàs ha acabat sent el màxim golejador del partit amb vuit gols i un encert del 100 % en tots els llançaments que ha intentat.