El Barça juvenil continua intractable. Ha guanyat els quatre partits que ha jugat i és líder en solitari. I això que en el derbi al Narcís Sala va ser el Sant Andreu, qui es va avançar gràcies a Seydou. Els andreuencs van aguantar el resultat fins a la segona part, quan el Barça va remuntar. Lee va marcar l'empat i després va ser M'boula, qui va marcar el gol de la victòria blaugrana. El Sant Andreu va intentar empatar, però no va arribar el gol. I la Damm, per la seva part, va perdre a casa davant el Mallorca per 1 a 2. Després de diverses ocasions Carrasco va avançar els balears just abans del descans. A la represa els cerveses van buscar el gol de l'empat i aquest va arribar en el minut 68 gràcies a Acedo, però només dos minuts més tard el Mallorca va fer el segon gràcies a Navalón. Després d'aquesta derrota la Damm queda a la part mitjana de la classificació.