El partit ha començat amb espectacle. Tyrese Rice ha rebut un tap en una entrada a cistella. I a l’altre cantó ha estat Balvin qui ha enfonsat la pilota al cèrcol blaugrana. El Barça ha tingut els primers avantatges gràcies als triples de Koponen, però l’Estudiantes ha reaccionat i s’ha arribat a la mitja part amb un ajustat 33 a 35. A la represa semblava que el Barça estava decidit a marcar distàncies, però l’exblaugrana Edwin Jackson ha mantingut els madrilenys dins el partit. A l’últim quart el Barcelona ha disposat de fins a 13 punts d’avantatge i tot feia pensar que sumaria una nova victòria, però en els últims minuts no ha sabut superar la pressió de l’Estudiantes, i els madrilenys, a còpia de coratge i de creure en la remuntada, han empatat el partit i han provocat la pròrroga. En el temps extra el Barça ha disposat de sis punts d’avantatge, però la història s’ha repetit i la fe dels madrilenys en la victòria ha estat més gran que la dels de Bartzokas, i al final se l’han endut per 83 a 81.