No va començar bé el partit per al Barça Regal, que va veure com els grecs, molt encertats en atac, marxaven amb 10 punts d'avantatge després del primer quart. Tot i una embranzida blaugrana, la diferència no va variar fins a l'inici del tercer període, amb una defensa en zona dels de Xavi Pascual que va desconcertar el Panathinaikos. Els encerts de Jasikevicius i de Navarro van permetre donar la volta al marcador i encarar els últims 10 minuts amb petits avantatges que feien pensar que la victòria a Atenes era possible. Els darrers dos minuts, però, amb 59 a 63, el Barça no va saber administrar els atacs ni va estar encertat en el tir, cosa que va aprofitar el conjunt grec per fer un parcial de 6 a 0 per a la victòria final per 65 a 63. Els blaugrana van tenir opcions en tot moment per guanyar el partit, però no van saber superar el rival. Ara hauran de fer-ho per obligació si volen tenir opcions de ser a la Final Four.

Panathinaikos, 65 – Barça Regal, 63

Panathinaikos (20+18+12+15):Xanthopoulos, Diamantidis (12), Maciulis (5), Tsarsaris (4), Schorsanitis (4) -cinc inicial-, Ukic (6), Banks, Gist (9), Lasmé (11) i Bramos (14).

Barça Regal (10+19+22+12): Huertas, Navarro (17), Ingles, Wallace (5), Jawai (2), -cinc inicial-, Lorbek (8), Tomic (12), Abrines (6), Sada i Jasikevicius (13).

Àrbitres: Lamonica (ITA), Lottermorser (ALE) i Javor (SLO).