El Centro Insular de Deportes és un pavelló relativament petit amb el públic molt a sobre, cosa que fa molt difícil guanyar allà. De fet, el Barça només s'hi havia imposat en tres dels últims 10 enfrontaments. El públic va aconseguir que la pressió es traslladés a la pista durant el primer quart, quan els canaris van obtenir un màxim avantatge de cinc punts, 18 a 13, però les diferències van ser mínimes fins a arribar al descans amb un marcador ajustat, 36 a 35. El desencert dels canaris, gràcies a la defensa barcelonista, juntament amb moltes pèrdues de pilota, van permetre al Barça marxar amb avantatge amb un parcial de 12 a 26. Navarro i Lorbek van fer un bon partit, igual que Mavrokefalidis, però ahir van destacar Oleson, màxim encistellador del matx amb 17 punts, i Joe Ingles, amb 12 punts i quatre de cinc en triples. Amb l'enfrontament resolt, Xavi Pascual va començar a dosificar els jugadors, cap d'ells no va estar-se més de 23 minuts a la pista, pensant ja en la final contra el Madrid, que començarà diumenge.

Herbalife Gran Canària, 62 – FCB Regal, 84

Herbalife: Bellas (7), Toolson (10), Beirán (6), Báez (13) i Nelson (5) -cinc inicial- Newley (12), Guerra (0), Alvarado (3), Oguchi (2), Slokar (4).

Barça Regal: Huertas (10), Navarro (10), Rabaseda (6), Wallace (2) i Tomic (8) -cinc inicial- Lorbek (8), Sada (1), Mavrokefalidis (10), Ingles (12), Oleson (17), Todorovic (0).

Parcials:18-17, 18-22, 12-22, 14-23