Començar el Top 16 de l'Eurolliga amb quatre derrotes consecutives a l'esquena no era la millor manera de rebre el Fenerbaçe Ulker, però el Barça va tornar a fer de doctor Jekyll i Mr. Hide. A l'Eurolliga, els blaugrana són un equip sòlid en defensa i efectiu a l'atac. Homes com Navarro, Huertas, Lorbek i Pete Mickeal van tornar a agafar a la responsabilitat d'arrodonir el partit i Tomic va tornar ser el millor. El joc interior blaugrana es va combinar amb l'exterior, que també va funcionar. L'equip turc va veure com arribava al descans amb una diferència de 54 a 35 i, malgrat que va millorar a la segona part, el Barça Regal no va deixar que aquesta vegada el seu rival tingués la més mínima possibilitat d'acostar-se en el marcador. Al final victòria blaugrana per 100 a 78, un bon inici de la nova fase de l'Eurolliga i sobretot perquè l'equip agafarà moral per enfrontar-se al líder de la Lliga ACB, diumenge a les 7 de la tarda al Palau Blaugrana. XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona Regal "Pot ser un bon punt d'inflexió, sens dubte ho ha estat en el sentit que hem fet molta anotació i hem fet un partit extraordinari, i veure'm el futur què ens depara, però dependrà en bona part del que fem nosaltres, de com ens preparem i de com juguem."