Partit desastrós del Barça Regal després d’un primer quart molt igualat. El 25 a 23 no feia presagiar el que va passar després. Els de Xavi Pascual només van ser capaços de fer 36 punts en els 30 minuts de joc posteriors. El Madrid va ser millor en el rebot, en l’encert i, sobretot, en la defensa. A mesura que passaven els minuts la diferència dels blancs va anar augmentant. Carroll va ser un dels jugadors més encertats dels madridistes i el màxim anotador del partit, amb 17 punts, però l’anotació va quedar molt repartida. En canvi, en el Barcelona només Wallace va superar els 10 punts. Al final, 85 a 59, 26 punts de diferència, la derrota més àmplia del Barça en uns play-off. Aquest equip necessita tornar a comptar amb l’energia i eficàcia dels jugadors decisius, que ahir van estar absents. Xavi Pascual haurà d’intentar recuperar-los per canviar la dinàmica i tornar a tenir possibilitats de guanyar la Lliga ACB.