XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona Regal "Penso que hem vist un molt bon Manresa, en relació amb els últims partits. Crec que ha jugat molt millor que en l'últim partit a casa contra l'Alacant i a la pista del Madrid."

L’Assignia Manresa va demostrar a l’inici de l’enfrontament que té un equip força equilibrat. Tot i la lesió de Javi Rodríguez al primer minut de joc, els del Bages van aconseguir una fita important, igualar el marcador durant el primer quart i mantenir el partit viu fins al descans. Els barcelonistes no s’acabaven de trobar a gust amb el joc dels visitants, però la qualitat dels de Xavi Pascual es va imposar en el tercer període, amb un parcial de 26 a 19 que va deixar l’enfrontament gairebé decidit. El rebot ofensiu, 46 a 32, i l’encert en els triples, un 50%, va permetre al Barça Regal dominar el matx. Sense Navarro, lesionat, els punts se’ls van repartir molt equitativament els jugadors blaugrana i només tres jugadors van estar per sobre dels 10, Mickael, Eidson i Lorbek, que va acabar el partit amb problemes al turmell.