El Barça de futbol sala ha revalidat el títol de campió de la Copa d’Espanya després de superar en la final un combatiu Lobelle Santiago per 5 a 3. Els blaugrana han superat els gallecs en la pròrroga gràcies a l’encert golejador del millor jugador de la Copa, Sergio Lozano.

El Barça era el principal favorit, però els de Marc Carmona han suat de valent per aixecar el títol de Copa d’Espanya contra un rival duríssim. La primera part ha acabat sense gols, però, a la represa, Javi Rodríguez ha obert la llauna. Però la resposta de Lobelle ha arribat amb el gol de Raúl Campos. Novament Wilde ha fet el 2 a 1, però Rubi ha igualat abans de complir-se el temps regalamentari.

En la pròrroga, Sergio Lozano s’ha reivindicat com el jugador clau del torneig  i ha marcat dos gols gairebé consecutius que deixaven la copa més a prop. Els gallecs han jugat amb porter jugador i això ha estat letal. Wilde ha aprofitat una pèrdua de pilota per fer el cinquè. I quan faltaven 4 segons pel final, Charlie ha marcat el definitiu 5 a 3.

 

 

2-2 Rubi

3-2 i 4-2 Lozano

5-2 Wilde

5-3 Charlie