Un minut i 13 segons és el que ha necessitat Ferrao per posar als locals davant al marcador amb un triplet. Abans del descans, els visitants han retallat distàncies gràcies a una diana de Quintela però a la represa, els blaugrana no han perdonat. Dyego ha augmentat l’avantatge i els gallecs hi han respost amb el 4-2. Als minuts finals, els gols de Saad, Lozano i un doblet de Wilde han posat el punt final a l’exhibició blaugrana.

FITXA TÈCNICA:

FC Barcelona: Cristian, Gabriel, Dyego, Saad, Wilde – cinc inicial- Ferrao, Ari, Lozano, Aicardo, Lin, Usín.

Santiago Futsal: Vara, Gallego, Chus, Hugo Sánchez, Quintela –cinc inicial- Dani, Lucas Bolo, Borja, Tallón, Kike, Iker, Santi.

Gols: 1-0, Ferrao (min 5); 2-0, Ferrao (min 6); 3-0, Ferrao (min 7); 3-1, Quintela (min 17); 4-1, Dyego (min 21); 4-2, Lucas Bolo (min 28); 5-2, Saad (min 33); 6-2, Lozano (min 37); 7-2, Wilde (min 37); 8-2, Wilde (min 38).