El Barça continua negat davant el Porto. La temporada passada els blaugrana van perdre els dos partits davant els portuguesos a la fase de grups de la Lliga Europea, i aquest curs continua sense poder guanyar. Els blaugrana han ensopegat davant l'equip del català Albert Cabestany per 2 a 1. Després d'una primera part sense gols, aquests han arribat a la segona. Gonçalo Alves ha avançat els locals després d'una jugada individual, però el Barcelona ha reaccionat i gràcies a una falta directa que ha transformat Lucas Ordóñez ha empatat el partit. Només un minut més tard ha arribat el segon del Porto. Hélder Nunes ha marcat el 2 a 1, que seria el resultat definitiu. Al final del partit, alegria dels portuguesos, que ara passen a ser líders de grup amb un punt més que els blaugrana.