No ha estat un partit especialment lluït dels de Xavi Pascual, que han fonamentat el triomf en l’amplitud de banqueta i en un inspiradíssim Pullen. El base nord-americà ha fet 24 punts. El Barça ha anat gairebé sempre al davant en el marcador i amb rendes àmplies en el tercer quart, que s’han esfumat amb un gran parcial de 12 a 0 dels madrilenys, que han fet patir els blaugrana fins a l’últim minut.

Fuenlabrada: Cabezas (5), Paunic (18), Mejeris (0), Panko (25) i Vargas (6) –cinc inicial-; Pérez (0), Montañez (0), Vega (3), Feldeine (8), Arnold (8).

FC Barcelona: Sada (4), Navarro (5), Papanikolaou (7), Lorbek (8) i Tomic (10) –cinc inicial-; Dorsey (3), Abrines (2), Hezonja (0), Oleson (0), Lampe (5), Nachbar (9), Pullen (24).

Parcials: 13-16, 19-25, 17-19, 24-17.