Havia de ser un partit plàcid per al Barça que ha començat excels en la definició. Cesc ha descontrolat les línies defensives del Depor i, al minut 3,  Jordi Alba ja havia fet el 0-1. Sense a temps per agafar aire, una jugada de Tello ha posat el 0 a 2 al minut 7. Faltava el de Messi, que s’ha fet esperar fins al minut 18. 0-3. Tot controlat i despistada general dels blaugrana, que han vist com els gallecs entraven en el partit. Primer, amb un penal inexistent sobre Riki que Pizzi ha transformat, i després en una badada defensiva que Bergantiños ha transformat en el segon. Riki ha molestat en la trajectòria mentre estava en posició incorrecta. Abans del descans, però, Messi ha donat tranquil·litat al partit.

La segona part ha seguit amb el guió descontrolat. El Depor ha fet el 3-4 gràcies a Pizzi només començar la represa. I l’àrbitre, Paradas Romero, ha expulsat Mascherano per una falta inexistent. Amb un menys, Vilanova ha mogut la banqueta donant entrada a Xavi. El de Terrassa ha donat serenitat al joc, i Messi ha signat el hat-trick al minut 76. 3 a 5. El partit tornava a estar vist per a sentència, però la mala sort ha propiciat un gol de Jordi Alba en pròpia porteria només tres minuts més tard.

4 – Deportivo de La Corunya: Aranzubia, Laure, Marchena, Ze Castro, Ayoze; Abel Aguilar, Alex Bergantiños; Bruno Gama (Oliveira, min. 62), Valerón (Camuñas, min. 62), Pizzi; Riki (Salomao, min. 81).

5 – FC Barcelona: Valdés; Montoya, Mascherano, Song, Alba; Busquets, Iniesta, Cesc (Xavi, min 61); Tello (Pedro, min. 56), Villa (Adriano, min. 54) y Messi.

Gols: 0-1, min. 3, Jordi Alba. 0-2, min. 8, Tello. 0-3, min. 18, Messi. 1-3, min. 27, Pizzi (Penalti). 2-3, min. 37, Álex Bergantiños. 2-4, min. 44, Messi. 3-4, min. 47, Pizzi. 3-5, min. 78, Messi. 4-5, min. 79, Jordi Alba (p.p).