La primera visita del Burgos al Palau no ha suposat un obstacle per al Barça. El canell de Pau Ribas ha servir perquè els blaugrana comandessin el duel des dels primers compassos. El Burgos ha intentat respondre, però la defensa del conjunt castellà era molt tova i el Barça n’ha tret molt profit. El debut de Pierre Oriola ha dotat de múscul sota l’anella als de Sito Alonso. Sanders ha marcat territori amb aquesta esmaixada, que ha tancat el primer quart. En el segon període ha continuat el domini blaugrana sota el cèrcol, amb el treball d’Oriola, que ha signat 16 punts i 26 de valoració. La connexió Hanga-Seraphin ha fet eixamplar les diferències encara més. Pau Ribas ha tancat un partit rodó amb 21 punts en només 14 minuts. Moerman també s’ha afegit a la festa amb 17 punts i avui hem pogut veure un Heurtel molt assistent. Ha repartit 10 pilotes que han acabat amb cistella, com aquesta de Marc Garcia. El Barça ha tancat el marcador amb un contundent 111 a 81.