El conjunt dirigit per Gaby Cairo va superar l’Igualada en els quarts de final amb molta solvència. Després d’un inici incert, amb 17 minuts sense moviments en el marcador, el Barça va passar per sobre dels igualadins. Pablito Álvarez va obrir la llauna i va acabar signant un hat-trick. També van marcar Torra, Gual, Mia Ordeig i Reinaldo pels blaugrana, i Povedano pels de l’Anoia. Al final, resultat molt més contundent del que es podia preveure, 1 a 7 a favor del Barça.

Igualada HC (1+0): Deitg, Baliu, Casadevall, Pla, Caceres –cinc inicial – M. Povedano, A. Povedano, Vives, Vera i Vilaseca.

FC Barcelona (4+3): Fernandez, Panadero, Ordeig, Torra, Alvarez –cinc inicial – Gual, Miras, Reinaldo i Julià.

Gols: 0-1, Álvarez, min 17; 0-2, Torra, min 21; 0-3 Gual, min 23; 1-3, M. Povedano, min 23; 1-4, Reinaldo, min 24; 1-5, Mia Ordeig, min 35; 1-6, Álvarez, min 48; 1-7, Álvarez, min 49.

El Vendrell serà el rival dels blaugrana en les semifinals. Els del Baix Penedès van aconseguir remuntar un 2 a 1 en contra el Vilanova, que va estar a punt de donar la sorpresa. En el tram final de partit el Vendrell va capgirar el marcador fins al dos a tres final.