L’única alegria per als aficionats culers va ser la victòria del Barça d’handbol, que es va imposar amb comoditat al Puente Genil per 40 a 20. Els blaugrana van encarrilar la victòria a la primera part. La intensitat defensiva i la velocitat en atac van servir per obrir una escletxa de sis gols a la mitja part. A la segona els de Xavi Pascual no van reduir la marxa i van seguir ampliant la diferència fins als 20 finals. El màxim golejador del partit va ser Noddesbo, amb nou gols. Amb aquesta victòria el Barça té nou punts d’avantatge respecte al segon a la Lliga, quan només en queden 14 per disputar-se.

FC Barcelona Lassa:Noddesbo (9), Kopljar (2), Tomás (3), Saric, Ariño (4), Morros (1), Jicha (4)  –set inicial–, Entrerríos (1), Gurbindo (5), Sigurdsson (7), Syprzak (1), Ruesga (2), Sarmiento (1), Pérez de Vargas, Gómez i Rey.

Ángel Ximénez – Puente Genil: Flavio Octavio (1), Ignacio (1), José (6), Álvaro, Francisco Javier (1), Novica (2), Ángel (1) –set inicial-, Francisco Javier, Guillermo (2), Alexis (1), Mario (1), Jorge i Janja (4).

Parcials: 2-2, 6-3, 11-4, 13-8, 15-10, 17-11(descans), 20-11, 24-13, 29-14, 32-16, 36-17, 40-20.