El Barça visitava la pista del campió d’Europa, el Fenerbahçe, amb l’esperança d’aconseguir una victòria que mantingués vives les poques opcions que tenia de classificar-se per als quarts de final de l’Eurolliga. I, tot i que va competir fins a l’últim minut i va estar a punt de sorprendre i guanyar, al final va perdre per 86 a 82. Wanamaker i Melli, que ahir feia 27 anys, van ser un malson per a la defensa blaugrana, que mai no va saber com aturar-los. L’encert des de la línia de tres en els últims minuts de la primera part de jugadors com Koponen i Hanga van fer que el Barça marxés al descans dominant en el marcador, 42 a 44. Tomic, el millor dels blaugrana, va mantenir l’equip amb possibilitats fins al tram final del partit, però els turcs -que si alguna cosa tenen, a més de qualitat, és experiència- no es van deixar sorprendre per l’empenta del Barça.