L’inici de partit ha estat frenètic. S’han vist fins a tres gols en el primer quart d’hora. El Barça, mitjançant Juan Fernández, ha obert el marcador. La reacció de la Damm ha estat gairebé instantània, ja que Alex, a la sortida d’un córner, ha empatat el partit. Però els blaugrana, gràcies a un penal, s’han tornat a posar al davant. Juan Fernández ha estat l’encarregat de transformar-lo. El tercer del Barça ha arribat a la mitja hora de joc i aquest cop ha estat Edgar qui ha marcat. La Damm no volia renunciar a tenir opcions de partit i això ha fet que Àlex retallés diferències amb el 2 a 3. Però les esperances dels cervesers han rebut un cop fort, quan just abans del descans Collado ha fet el quart dels blaugrana i posava les coses difícils per als vermells. La segona part ha estat molt més tranquil·la, només s’han vist dos gols. El cinquè dels blaugrana l’ha fet Juan Fernández, que, d’aquesta manera, ha signat un triplet. I just abans d’acabar Kike ha fet el resultat definitiu marcant el sisè del Barça.