L’aturada de seleccions no ha afectat el Barça d’handbol. L’equip de Xavi Pascual va aconseguir una victòria, la vuitena en vuit partits, a la Lliga Asobal. El Cangas només va plantar cara en els primers 10 minuts. Després, el Barça va atropellar els gallecs i no els va donar opció. Una dada, en 20 minuts els gallecs només van anotar un gol. El gran responsable d’això va ser Gonzalo Pérez de Vargas. El porter blaugrana va fer aturades per a tots els gustos. De fet, va tenir un 60 % d’efectivitat, una estadística només a l’abast dels millors del món. L’altre nom propi d’aquesta primera va part va ser el de Valero Rivera. Va anotar el seu gol 550 a la Lliga Asobal. L’extrem va ser el màxim golejador del partit amb nou dianes. A la mitja part, el partit estava solucionat amb un 5 a 16 de parcial. A la represa va aparèixer el tercer protagonista del partit. Va debutar amb el primer equip el jugador del filial, Pere Vaquer. A més, va anotar un gol. Ara el Barça pensa en el partit de dissabte de la Champions contra el Zagreb al Palau. Un partit en el qual podria debutar el recent arribat Palmarsson.