La primera part del Barça ha estat per emmarcar, amb joc combinatiu i moltes ocasions. Ben d’hora, Ferrao ha pivotat perfectament i amb un moviment marca de la casa s’ha desfet del defensa per xutar amb duresa i encetar el marcador. Els d’Andreu Plaza s’agradaven, amb dríblings espectaculars i contraatacs de vertigen que no acabaven en gol de miracle. Ves per on, el que han fallat els davanters del Barça ho ha ficat dins Ferran Plana, però en pròpia porta. Els blaugrana han seguit collant els navarresos, però un contraatac aïllat ha acabat amb el 2 a 1 de Rubi. Un resultat enganyós al descans que la connexió brasilera s’ha encarregat d’arreglar a la represa en només un minut. Un doblet de Leo Santana amb dues assistències de Ferrao ha deixat estabornits els visitants, que ja s’han donat per vençuts. El Barça, però, no ha deixat de buscar porteria contrària i encara ha fet un parell de gols més. Joselito ha ampliat diferències i Rafa López ha tancat la golejada amb el definitiu 6 a 1.