El Barça es va imposar al Movistar Inter per 6 a 4 en un partit vibrant i emocionant. Els blaugrana van remuntar fins a tres vegades per acabar guanyant el partit. Els madrilenys, que si guanyaven es proclamaven campions, es van avançar mitjançant Pola. Però l'alegria visitant només va durar set o vuit segons, el temp que va necessitar Dyego per fer l'empat. Abans del descans encara dos gols més i els dos del cantó de l'Inter. Cardinal va fer el segon dels madrilenys i Humberto, el tercer. El partit i la final es posaven difícils per al Barça, però els blaugrana van reaccionar i Sergio Lozano i Dyego van aconseguir l'empat i fer disparar les il·lusions d'un Palau gairebé ple. Però aleshores gerro d'aigua freda, en una jugada aïllada Humberto va tornar a avançar l'Inter amb el 3 a 4. El Barça va saber aguantar la pressió d'haver de guanyar i a còpia de caràcter, orgull, fe, confiança i també bon joc primer va empatar i després van capgirar el marcador amb dos gols de Sergio Lozano i un de Dyego. Els dos jugadors van aconseguir un triplet.

FC Barcelona Lassa, 6
Movistar Inter, 4

Barça Lassa: Paco Sedano, Aicardo, Dyego, Saad, Wilde -cinc inicial-, Tolrà, Gabriel, Lin, Lozano, Bateria, Ferrao.

Movistar Inter: J. Herrero, Humberto, Daniel, Pola, Ricardinho -cinc inicial-, Lolo, Rivillos, Borja, Darlan, Cardinal, Ortiz.

Gols: 0-1, Pola (9’). 1-1, Dyego (9’). 1-2, Cardinal (10’). 1-3, Humberto (14’). 2-3, Lozano (25’). 3-3, Dyego (26’). 3-4, Humberto (28’). 4-4, Lozano (31’). 5-4, Dyego (37’). 6-4, Lozano (40’).

Àrbitres: Peña Díaz, Peña Gomez. Ha amonestat Sergio Lozano (FCB) i Cardinal i Humberto (Inter). Ha expulsat Daniel (Inter) amb doble targeta groga.

Assistència: 5.374 espectadors al Palau Blaugrana.