Tot i que el Barça en tenia prou amb un empat, els blaugrana han sortit decidits a guanyar el partit i Ferrao ha obert la llauna al minut 10. Amb el marcador a favor, els homes de Marc Carmona han controlat el matxi Lozano ha ampliat diferències amb un golàs. A la segona part, el Lokomotiv ha pujat la intensitat però ha estat Saad qui ha aconseguit el 3 a 0. Wilde ha sentenciat el partit amb 2 gols en un minut, el segon aprofitant que els russos havien tret el porter jugador. Aquesta serà la quarta Final Four consecutiva que jugui Barça.

FC Barcelona: Sedano, Saad, Wilde, Lin, Gabriel –cinc inicial–, Lozano, Usín, Ari Santos, Aicardo, Ferrao, Dyego.

Lokomotiv Khárkov:Lytvynenko, Bilotserkivets, Zhurba, Sorokin, Ovsiannikov –cinc inicial–, Fedorchenko, Rogachov, Sorokin, Shamli, Shpygar, Kiselyov.

Gols: 1-0, Ferrao (min 10); 2-0, Lozano (min 12); 3-0, Saad (min 22); 4-0, Wilde (min 33); 5-0, Wilde (min 33).