El Barça Intersport va encarrilar la classifiació cap a la Final Four de la Copa del Rei. Els blaugrana van guanyar l'anada dels quarts de final a la pista de l'Aragó per 30 a 34. El Barcelona sempre va dominar en el marcador, però aquest cop va haver de treballar de valent per fer-se amb la victòria. Arpad Sterbik va fer un bon partit, com demostra amb aquesta gran aturada. A l'inici de la segona part, els aragonesos es van situar a només dos gols. Tot i això, l'aportació de Sarmiento, Rutenka i Gurbinbo, amb cinc gols cadascú, va ser clau en el desenvolupament del matx. Per part dels aragonesos, Dujshebaev va ser el màxim anotador de l'equip, i del partit, amb vuit gols. L'eliminatòria es decidirà d'aquí a un mes, el dimecres 27 de març, al Palau, però tot fa pensar que el Barça no tindrà problemes per classificar-se per a la Final Four.

BM Aragó, 30 – FCB Intersport, 34

BM Aragó (14+16): Arguillas, Sorli (2), Antonio (1), Dujshebaev (8), Vigo (2), Molina (3), Cartón (2), Javi García (5), Lozano (4), Camas, Del Valle, Ros (1), Postigo, Penón, Ariño (2), Jiménez

FCB Intersport (19+15):Sterbik, Entrerríos (3), Sarmiento (5), Stranovsky (3), Rutenka (5), Gurbindo (5), Rocas (1) (set inicial), Sorhaindo, Noddesbo (2), Morros (2), Juanín (3), Tomàs (4), Jernemyr, Aguirrezabalaga

Parcials cada cinc minuts: 2-4, 5-8, 6-11, 8-12, 10-16, 14-19 (mitja part), 18-20, 19-23, 22-25, 25-28, 27-31, 30-34 (final)

Àrbitres: Álvarez Mata i Bustamante López