El Barça segueix sense rival a la Lliga Asobal i s’ha desfet de l’Anaitasuna per 34 a 20. Xavi Pascual ha donat descans a Rutenka, que tenia molèsties a l’esquena, Juanin Garcia i Víctor Tomás. Tres peces importants que han pogut descansar pensant en el partit del cap de setmana contra el PSG en Champions. Tot i això, els blaugrana han dominat clarament el partit. Amb Karabatic ja han obert escletxa ben aviat. El francès ha estat juntament amb Noddesbo, el màxim golejador del partit amb set gols. A la represa, les defenses han abaixat la intensitat i s’han vist més gols, però la victòria local no ha perillat en cap moment.

34  – FC Barcelona ( 16 +18 ): Sterbik (Saric , m 31 a 60) ; Saubich (2) , Gurbindo (3) , Noddesbo (7), Sarmiento (1) , Karabatic (7, 2p ) , Ariño (1) , set inicial , Lazarov (4) , Morros (-) , Sorhaindo (2) , Raúl Entrerríos (-), Stranovsky (2) , Balaguer (4) i Kasal (1) .

23  – Anaitasuna ( 10 +13 ) : Sánchez Capon (Santana , m 31 a 60 ) ; Etxebarria  (2) , Borragán(-), Martínez (2) , Meoki (2) , Bernatonis (1) , Goñi (3) , set inicial , Gastón (-) , Bazán (1) , Montávez ( 3,1 p) , Reig (1) , Chocarro (3, 2p) i Iker Antoni (5) .