Tot i les baixes de jugadors importants com Lozano i Ferrao, el Barça no va tenir problemes per superar el Santa Coloma en el derbi al Palau Blaugrana. El partit va tenir un inici frenètic. Dyego va obrir el marcador en el minut 2 de partit i, un minut després, Dani Salgado va empatar per als colomencs. Els visitants van prendre la iniciativa, però Paco Sedano sota pals va evitar el gol i el jove blaugrana Juan Emilio es va estrenar com a golejador  amb el 2 a 1 abans del descans. En la segona part els homes entrenats per Marc Carmona van tornar a sortir intensos i Dyego va fer el 3 a 1. El joc blaugrana va superar el del Santa Coloma i Aicardo i Saad van sentenciar el partit. A les acaballes, i amb porter jugador, Adolfo, va reduir diferències amb el 5 a 2, però el marcador ja no es va moure.

FC Barcelona Lassa: Paco Sedano, Aicardo, Dyego, Saad, Wilde –cinc inicial-, Tolrà, Gabriel, Lin, Bateria, Juan Emilio.

Catgas Santa Coloma: Dídac, Rubén, Sepe, Rafa López, Dani Salgado –cinc inicial-, Fabián, Pablo del Moral, Corvo, Javi Rangel, Adolfo.

Gols: 1-0 Dyego, min 2; 1-1 Dani Salgado, min 3; 2-1 Juan Emilio, min 17; 3-1 Dyego, min 21; 4-1 Aicardo, min 24; 5-1 Saad, min 25; 5-2 Adolfo, min 36.