El Barça ha fet el primer pas per classificar-se per a les semifinals de la Lliga de futbol sala. S’ha imposat en el primer partit de l’eliminatòria de quarts de final, que és al millor de tres, al Saragossa per 1 a 4. Els blaugrana han estat superiors i han disposat de diverses ocasions, però els ha costat molt encertar entre els tres pals. Ferrao ha fet pujar el 0 a 1 en el marcador en el minut 14, però només un minut més tard ha empatat el Saragossa. Ha estat un golàs de Richi Felipe. Espectacular barret i, després, preciosa definició davant Juanjo. Amb 1 a 1 s’ha arribat al descans. A la represa, el Barça ha buscat el segon gol amb insistència i Ferrao ha estat el jugador més incisiu, i, finalment, el brasiler ha fet el segon. En els últims minuts els blaugrana han sentenciat. El tercer ha estat obra de Sergio Lozano, que ha transformat un doble penal. I el quart i definitiu l’ha signat Joselito. El Barça tindrà la primera oportunitat per certificar l’accés a les semifinals aquest dimarts al Palau.