Després d'un inici de partit sense gols, però amb oportunitats, el primer del Barça va arribar en el minut 9. Pau Bargalló va inaugurar el marcador. A partir d'aquí, els blaugrana van ser molt superiors i van anar augmentant l'avantatge. Pablo Álvarez va fer el segon i en els últims vuit minuts de la primera part en van caure tres més. Matías Pascual va fer el tercer i el cinquè i Edu Lamas, el quart. Amb un 5 a 0 al descans, l'enfrontament va quedar solucionat. A la represa, el Lleida va intentar el gol de l'honor, però va ser el Barça qui en va marcar dos més. Ordóñez, de falta directa, va fer el sisè i el setè va ser obra d'Álvarez, que signava el segon del seu compte particular. RICARD MUÑOZ, entrenador del FC Barcelona Lassa ''Jo crec que hem patit fases diferents en les quals l'equip ha estat molt brillant amb una circulació de bola, d'altres en les quals hem de seguir insistint i millorant. En definitiva, crec que el resultat és per estar contents i el joc de l'equip també.''