Un partit trepidant

Després de guanyar el primer partit al Palau,  l’equip blaugrana a tornar de Múrcia amb una victòria i doble premi. El Barça Lassa s’ha classificat per a la final de la Lliga i a més a més, s’ha assegurat la plaça a la màxima competició europea, la Champions League, per a la propera temporada. Els homes entrenats per Andreu Plaza han jugat a un nivell molt alt a la pista de ElPozo Múrcia. Després d’un inici demolidor amb el gol d’Aicardo als 15 segons de partit els blaugana han trencat el partit abans del descans amb un 0 a 3 d’Esquerina i Rivillos. Només el gol de Piqueras a les acaballes de la primera part ha donat una mica d’esperança als murcians de cara a las segona part però les opcions d’ElPozo s’han esvaït ben aviat. El Barça ha tornat a sortir molt bé i Lozano ha sentenciat l’eliminatòria en el minut 31. La seguretat sota pals de Paco Sedano ha fet la resta i el gol sobre la botxina de Pito ha segellat el resultat definitiu. 2 a 4, feina feta i ara toca esperar l’etern rival a la final, el Movistar Inter.

Fitxa del partit

ElPozo Murcia: Fabio, Drasler, Fernando, Alex i Pito -cinc inicial-. Darío, Piqueras, Matteus, Xuxa, Miguelín, Marinovic i Paniagua.
FC Barcelona Lassa: Paco Sedano, Aicardo, Dyego, Ferrao i Joselito -cinc inicial-. Leo Santana, Joao, Sergio Lozano, Rivillos, Adolfo i Esquerdinha.
Gols: 0-1, Aicardo (minut 1); 0-2, Esquerdinha (minut 8); 0-3, Rivillos (minut 15); 1-3, Piqueras (minut 19); 1-4, Sergio Lozano (minut 31) i 2-4, Pito (minut 40).