El Barça d'handbol segueix fent història. Ja suma 100 victòries consecutives a la Lliga Asobal. Els blaugrana no perden un partit des del 18 de maig de 2013. Des d'aleshores els han guanyat tots, en total són l'últim partit de la temporada 2012-2013, tres temporades senceres i les 9 jornades d'aquest any. La victòria centenària va ser a la pista del Sinfín. Els blaugrana es van imposar, amb més problemes dels previstos, per 22 a 27. Els càntabres van sortir forts i van dominar en el marcador durant tota la primera part. Només en els últims segons el Barça va ser capaç de capgirar el marcador i marxar al descans, 12 a 13. A la represa els de Xavi Pascual van tenir mínimes avantatges, però sempre van controlar el partit. Al final, cinc gols de diferència i la victòria número 100 consecutiva a la butxaca. Ara, el repte, segons el tècnic, Xavi Pascual, és seguir ampliant aquesta fantàstica ratxa.