El Barça afrontava la prova de foc de visitar la pista del Movistar Inter amb dos reptes, el primer guanyar i el segon treure el lideratge als marilenys. I el partit ha començat de la millor manera possible. Encara no s'havia jugat el primer minut quan Aicardo feia el 0 a 1. L'inici ha estat frenètic. La pressió de l'Inter ha sorgit efecte i Rafael, en el minut tres, empatava el partit. El segon dels madrilenys ha estat molt semblant. Pèrdua de pilota dels blaugrana en la sortida i un altre cop Rafael marcava. Amb 2 a 1 s'ha arribat al descans. A l'inici de la represa ha arribat el segon del Barça. El protagonista ha estat el mateix en el primer, Aicardo. L'empat s'ha mantingut fins als últims cinc minuts. Aleshores la pressió de Ferrao ha permès recuperar una pilota al brasiler i ell mateix ha fet el 2 a 3. L'Inter ha buscat l'empat amb porter jugador i això ho han aprofitat els blaugrana per gairebé sentenciar el partit. Adolfo, el pitxitxi de la Lliga, ha marca el quart del Barça. Els madrilenys no han llançat la tovallola i en l'últim minut Ricardinho ha fet el 3 a 4 definitiu. Ara el Barça és el líder amb un punt més que el Movistar Inter.