El derbi ha començat amb un barça buscant el gol des del primer minut, les ocasions de les de Xavi Llorens a la porteria d’Andrea han estat constants. No ha estat fins al minut 32, que el Barça ha obert el marcador amb un gol d’Olga. La davantera blaugrana, tres minuts més tard, ha fet el segon i, abans del descans, Jenni ha convertit el tercer des del punt de penal. A la segona part, el Barça ha seguit creant moltes ocasions. Jenni ha fet el quart en una rematada de cap sense oposició, i tot seguit ha aconseguit el hat-trick amb el cinquè. La pressió de les jugadores del Barça ha servit perquè Sandra marques el sisè. Mentre que les d’Antonio Polidano han fet el gol de l’honor en un llançament de falta que ha rematat Elba de cap. El definitiu 7 a 1 ha estat un golas d’Alexia. Les jugadores de Xavi Llorens haurien pogut ampliar el marcador.

FC Barcelona Femení: Paños, Ane (Patri, min 60), Marta Torrejón, Ruth, Melanie, Marta Unzué, Miriam, Alexia, Mariona (Gemma, min 60), Jenni (Sandra, min 65) i Olga (Irene, min 60).

RCD Espanyol: Andrea, Elba, Cotado, Inés, Estíbaliz, Vanessa, Aroa (Mònica, min 81), Anair, Paloma (Glòria, min 81), Laura (Alba, min 72) i Maria.

Gols: 1-0, Olga (min 32); 2-0, Olga (min 35); 3-0, Jenni, de penal (min 39); 4-0, Jenni (min 58); 5-0, Jenni (min 64); 6-0, Sandra (min 67); 6-1, Elba (min 70); 7-1, Alexia (min 73).